Suzuki voert actie met alles

Suzuki voert actie met alles
Van vrijwel alle modellen biedt Suzuki op het moment actie-uitvoeringen aan. Bij de Liana, Alto, Wagon R+, Ignis, Grand Vitara en Jimny valt voordeel te halen.
Van vrijwel alle modellen biedt Suzuki op het moment actie-uitvoeringen aan. Bij de Liana, Alto, Wagon R+, Ignis, Grand Vitara en Jimny valt voordeel te halen.
Voor de Jimny en de Grand Vitara is de naam Rhino weer van stal gehaald. De twee terreinauto's zijn onder die naam op het moment tegen een beperkte meerprijs leverbaar met een uitlaatsierstuk, wieldeksels met het Rhino-logo en verschillende details aan de carrosserie die in zilverkleur gespoten zijn. De Jimny heeft daarnaast verchroomde stalen sidebars en verstralers in de voorbumper. De Grand Vitara heeft roestvrijstalen treeplanken.
De Jimny is naast de Rhino-uitvoering ook leverbaar met het Adventure-pakket. Dat bestaat uit een wielhoes met 'Adventure'-opdruk en alweer een uitlaatsierstuk. Daarnaast zijn er een zwarte bullbar en sidebars.
Op de Liana is het 'Comfortstyle'-pakket te koop. Die bestaat uit achteruitrijbeveiliging, cruise control, een dak- of kofferbakspoiler in de carrosseriekleur en ook hier een uitlaatsierstuk.
De Suzuki Ignis gooit het op de sportieve toer: op het moment is de 1,5 GTi ActionStyle leverbaar. Als extra's heeft die speciale 16 inch wielen, een mislampenset met zwarte omlijsting en een sportpedalenset. Alle 1,5 GTi's zijn op het moment standaard voorzien van airconditioning.
Ook is er de Alto SportStyle. Die heeft een dakspoiler in de carrosseriekleur, lichtmetalen wielen, mistlampen, zwarte sierlijsten en jawel... een uitlaatsierstuk.  

Tot slot is er op de Wagon R+, Ignis, Grand Vitara en de Grand Vitara XL-7 een 'FreeStyle'-pakket leverbaar. Dat pakket bestaat onder meer uit een handbediende airco, lichtmetalen wielen, speciale bekleding, zonnebrilhouder, spoiler, radio/ cd-speler en metallic lak maar géén uitlaatsierstuk.

PRIVATE LEASE Suzuki