Skoda Vision GT is elektrische racer

Heftig

Skoda Vision GT

Skoda trekt een wel heel heftige designstudie uit de hoge hoed. Maak kennis met de Vision GT, een moderne interpretatie van de Skoda 100 OHC-racer uit 1957. Uiteraard met een elektrische aandrijflijn.

Skoda geef een tweetal digitale tekeningen vrij van de Vision GT, een designstudie waarvan het ontwerp volgens de Tsjechen is geïnspireerd op de 1100 OHC uit 1957. Net als die 1100 OHC is de Vision GT een open racer met een enkele zitplaats.

De Skoda Vision GT heeft een elektrische aandrijflijn die door Skoda verder niet wordt belicht, maar reken natuurlijk op een stevige dosis elektropaarden. Skoda stelt zich de Vision GT voor met een uit koolstofvezel opgetrokken stuurwiel. De voor de bestuurder benodigde informatie wordt direct op het vizier van de helm van de bestuurder geprojecteerd, als ware het een head-updisplay.

Gaat de Skoda Vision GT in productie? Zeer waarschijnlijk niet, maar het is eens iets anders dan een Fabia, Octavia of SUV-achtige.

PRIVATE LEASE Skoda

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.