Seat met twee nieuwkomers naar Mobile World Congress

Step 2.0?

Seat-teaser

In de laatste week van deze maand vindt in Barcelona het Mobile World Congress plaats, een van de grootste en belangrijkste beurzen in de telecomindustrie. Seat is er aanwezig met een stukje eigen mobiliteit.

Seat meldt dat het "[...] een nieuw voertuig" presenteert tijdens het Mobile World Congress dat op 25 februari zijn poorten opent in Barcelona. Seat omschrijft de nieuwkomer als een voertuig dat "[...] een verschil gaat maken op het gebied van micromobiliteit". Seat laat een schimmige afbeelding van zijn debutant zien en die plaat lijkt duidelijk te maken dat we geen auto hoeven te verwachten.

De koplampen die zeer dicht op het midden van voertuig zitten, doen sterk denken aan de vormgeving van een tweewieler. Eerder kwam Seat al met een in samenwerking met Segway ontwikkelde elektrisch aangedreven step op de proppen: de eXS. Mogelijkerwijs brengt Seat een elektrisch aangedreven brommer of daadwerkelijk een Segway-achtig ding mee naar het Mobile World Congress. Even afwachten. Verder laat Seat weten dat het in Bercalona start met het testen van een auto die met 5G moet kunnen omspringen. Later deze maand meer.

PRIVATE LEASE Seat

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.