Seat bevestigt kleine broer voor Ateca

Tweede SUV in aantocht

Seat dealerevent
Met de Seat Ateca doen de Spanjaarden voor het eerst volledig mee in het segment van de SUV's. Seat heeft nu bevestigd dat er een tweede SUV in de pijplijn zit.

Februari was de maand waarin Seat de Ateca presenteerde, de eerste echte SUV voor het merk. Lang zal de Ateca het SUV-rijk niet alleen hebben. Tijdens een dealer-event in Barcelona is de komst van een kleinere SUV namelijk bevestigd.

Seat-topman Luca de Meo heeft tijdens het event uiteraard verteld hoe trots hij op de Ateca is. Daarbij vertelde De Meo eveneens dat Seat "[...] dankzij de Ateca en zijn kleine broer - de cross-over die volgend jaar wordt gelanceerd - aanwezig in het segment dat tegenwoordig de grootste groei laat zien."

De Ateca kan gezien worden als een cross-over voor het C-segment. Zijn kleinere broer zal een B-segment cross-over worden die waarschijnlijk zijn genen gaat delen met de aanstaande compacte SUV van concerngenoot Volkswagen.

PRIVATE LEASE Seat

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.