Renault Scénic streakt door Valencia

Renault Scénic
Heftig nieuws zo op de vroege maandagochtend: dankzij een oplettende lezer kunnen wij u de geheel nieuwe Renault Scénic ongecamoufleerd laten zien!
Lezer Dennis van Santen meldt dat de Renault-beveiliging 'not amused' was, toen hij foto's maakte van de passerende Renault Scénic. Dat is niets nieuws, want ook onze aanwezigheid bij een fotoshoot van de Kangoo Bebop werd vorig jaar op z'n zachtst gezegd niet op prijs gesteld.
Genoeg over de Renault-beveiligers, het gaat natuurlijk om de derde generatie Scénic. De auto groeit negentien centimeter en meet zodoende 4,45 meter. Deze extra lengte komt vooral ten goede aan de achterpassagiers. Het motorengamma is grotendeels gelijk aan dat van de Mégane, dus dat betekent benzinemotoren met vermogens tussen de 100 en 156 pk. Hieronder bevinden zich de nieuwe 1,4- en 1,6-liter turbomotoren met respectievelijk 130 en 156 pk. Dieselen kan met 1,5-liter dCi's met 90 pk en 110 pk. Wie meer kracht wil, kan ook kiezen voor een 1,9-liter turbodiesel met 130 pk. De topdiesel is een 2,0-liter met 160 pk, maar of deze naar Nederland komt, is op dit moment nog niet duidelijk.
Dat Renault nu bezig is met de fotoshoot van de nieuwe Scénic, duidt erop dat we niet meer lang hoeven te wachten op de mpv. Een onthulling op de Autoshow van Genève ligt dan ook voor de hand. De nieuwe Scénic komt in de zomer op de markt. Wilt u alles weten over de derde generatie van de Franse mpv, koop dan AutoWeek 6, die aanstaande woensdag in de winkels ligt.
Houd de site in de gaten, want morgen hebben we spionagefoto's van de nieuwe Renault Clio voor u. Mocht u zelf ook een scoop hebben, aarzel dan dus niet om deze op te sturen! Voor de beste scoops ligt bij ons een mooie beloning klaar.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (142) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.