Renault Nepta concept car

Renault Nepta concept car
Renault Nepta concept carRenault Nepta concept carRenault Nepta concept carRenault Nepta concept carRenault Nepta concept carRenault Nepta concept carRenault Nepta concept carRenault Nepta concept carRenault Nepta concept carRenault Nepta concept carRenault Nepta concept carRenault Nepta concept carRenault Nepta concept car
Renault toont op de Autosalon van Parijs een studiemodel voor een vierzits cabriolet. Renault vergelijkt de vorm van het koetswerk met een golf. Zodoende straalt de auto beweging uit.
Renault toont op de Autosalon van Parijs een studiemodel voor een vierzits cabriolet. Renault vergelijkt de vorm van het koetswerk met een golf. Zodoende straalt de auto beweging uit. Renault verrast op de thuisbeurs in Parijs met de Nepta concept car. Het is een suggestie voor een grote vierzits cabriolet die is voorzien van een potente motor. Aan de Nepta is vrijwel geen rechte vorm te vinden. Zo maakt de carrosserie aan de zijkant een golfbeweging en hebben de clignoteurs de vorm van een boemerang. De achterkant loopt opvallend taps toe. Dé attractie van de Renault Nepta zijn de vleugeldeuren die over de gehele lengte van de auto openen. De verchroomde strip op de motorkap van de Nepta moet de auto er volgens zijn scheppers doen uitzien als een vallende ster. De Nepta is vijf meter lang en de deuren hebben een lengte van 3,76 meter. De breedte is 1,96 meter en de hoogte is 1,33 meter. De wielbasis is 2,85 meter. De overhangen aan de achterzijde is met 1,26 fors. De auto staat op 23 inch wielen. In het interieur is het vooral luxe dat de klok slaat. Voor de bekleding is gekozen voor rood leder dat zelfs tot onder de motorkap te vinden is. Bij het instrumentarium is de centraal geplaatste en in chroom gevatte toerenteller het meest opvallende detail. De bediening van de airco zit aan beide kanten van het dashboard, zodat beide voorpassagiers zich met de temperatuur kunnen bemoeien. Achterpassagiers van deze cabrio worden beschermd tegen de elementen door een windvanger tussen de voorstoelen. De motor van de Nepta is een 3,5-liter V6 met twee turbo's, een vermogen van 420 pk en een directe injectie. Die kan de auto in 4,9 seconden van 0 naar 100 km/u brengen en is gekoppeld aan een zeventraps automaat.

PRIVATE LEASE Renault