Renault neemt Clio RS Trophy mee naar Genève

Renault Clio RS Trophy
Na de Honda Civic Type-R eerder vandaag is er opnieuw een snelle hatchback te vroeg op internet verschenen. De Renault Clio RS Trophy gaat in Genève zijn publieke debuut maken, maar is nu al te zien.

We verwachtten eerder al dat de mysterieuze RS-teasers die Renault de wereld instuurde hintten naar de Clio RS Trophy. Dat blijkt nu dus inderdaad het geval te zijn. Er is alleen verder nog niks officieel bekendgemaakt over de auto.

Wat we nu wel weten, is hoe de auto eruit komt te zien. Net als landgenoot en rivaal Peugeot 208 30th Anniversary is de RS Trophy voorzien van een tweekleurig exterieur. Onder meer de diverse stickers en rode wielen, die we al kennen van de Mégane RS Trophy R, laten er geen twijfel over bestaan dat het hier om een snelle Clio gaat.

Wat er onderhuids gebeurt, blijft nog even gissen. Het zou niks verbazen als Renault in deze topversie van de Clio de automatische versnellingsbak verwisselt met een handbak. Morgen weten we meer, want dan wordt de auto officieel onthuld.

PRIVATE LEASE Renault Clio

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum