Renault Kangoo duikt wederom op

Even lachen naar het vogeltje

Renault Kangoo lek
Renault Kangoo spyshots 2020Renault Kangoo spyshots 2020Renault KangooRenault bus KangooZE Concept Master Trafic Renault bus KangooZE Concept Master Trafic Renault bus KangooZE Concept Master Trafic Renault bus KangooZE Concept Master Trafic

Zo schrijven we maanden, zo niet jaren, niet over de Renault Kangoo, zo komt de auto bijna dagelijks voorbij op deze website, zoals de laatste tijd het geval is. Een nieuwe gelekte foto brengt de personenversie van de besteller in beeld.

Tijdens een bedrijfwagensevenement, zo’n twee maanden geleden, wekte Renault onze interesse door de Kangoo Z.E. Concept te presenteren. De concept-bestelbus leek op wat futuristische spiegels en lichteffecten na vrijwel productieklaar. Onlangs liet de Kangoo van zich horen door een gelekte patenttekening, waarna al snel spionagebeelden volgden. Vandaag duikt er via het Franse Worldscoop een nieuwe foto op van een gouden Kangoo als personenauto. In vergelijking met de huidige generatie wordt de nieuwe een stuk hoekiger en geheel in de hedendaagse Renault-lijn getekend.

De bus lijkt wat afstand te doen van zijn bestelverleden en zet een stap richting de personenauto. Opvallend zijn alleen de koplampen, die geen ‘uitlopende haak’ krijgen zoals de huidige Mégane en de nieuwe Clio die hebben. Voor de binnenkant verwachten we een interieur te zien dat veel weg zal hebben van het binnenste uit de pas gepresenteerde Clio en Zoe, met een groot centraal, losstaand scherm.

Binnenkort verwachten we de officiële onthulling.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.