Nieuwe Renault Kangoo duikt op

Houdt vast aan concept

Renault Kangoo
Renault bus KangooZE Concept Master Trafic Renault bus KangooZE Concept Master Trafic Renault bus KangooZE Concept Master Trafic Renault bus KangooZE Concept Master Trafic Renault bus KangooZE Concept Master Trafic Gereden: Renault Kangoo Z.E.Gereden: Renault Kangoo Z.E.Gereden: Renault Kangoo Z.E.

In Frankrijk zijn ze naar het schijnt dol op patenttekeningen, want na de Renault Zoe van vorige week treffen we nu computertekeningen van de splinternieuwe Renault Kangoo op hetzelfde Franse forum aan!

De nieuwe Kangoo belooft voor de derde keer in zijn carrière een geheel nieuwe koets van Renault te krijgen, iets wat al een beetje doorschemerde tijdens een bedrijfswagensevenement, zo’n twee maanden geleden. Daar toonde het Franse merk namelijk de Kangoo Z.E. Concept. Op wat futuristische spiegels en ogenschijnlijk onnodige ledversieringen na leek die concept-car al redelijk productierijp. Als we de patenttekeningen moet geloven, blijkt dat vermoeden waar. De schets laat de Kangoo is zijn puurste vorm met stalen wielen en kunststof bumpers zien.

Het front wordt wat strakker vormgegeven in vergelijking met de huidige Kangoo. Verder krijgt de grille een groeispurt en zijn de lampen volgens de huidige ontwerpstijl vormgegeven. Net als de huidige Kangoo krijgt de nieuwe generatie een elektrische aandrijflijn.

Nissan zette kort geleden nog een bijzondere stap door op basis van de huidige Kangoo de geheel nieuwe NV250 te presenteren. Van de Kangoo rijdt verder ook een tot Mercedes-Benz omgebouwde versie rond. De nieuwe generatie Kangoo belandt volgend jaar op de weg.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.