Porsche haalt Classic Racing Liveries uit de kast

Vijf keer speciale Macan

Porsche Classic Racing Liveries
Porsche Classic Racing LiveriesPorsche Classic Racing LiveriesPorsche Classic Racing LiveriesPorsche Classic Racing LiveriesPorsche Classic Racing LiveriesPorsche Classic Racing LiveriesPorsche Classic Racing LiveriesPorsche Classic Racing LiveriesPorsche Classic Racing LiveriesPorsche Classic Racing Liveries
Om vijf historische klassiekers te eren, hult Porsche vijf Macans in een speciale outfit. Helaas komen de auto's niet naar Nederland maar blijven ze aan de andere kant van de wereld.

Waarschijnlijk gaat er bij veel autokenners een belletje rinkelen als ze de namen Martini Racing, Salzburg, Rothmans, Gulf of Pink Pig horen. In de jaren 70 en 80 waren dit de uitdossingen waarin Porsche meereed met onder meer de legendarische 24 uur van Le Mans. Destijds hulde Porsche vier 917's en één 956 in de speciale bestickering. Ruim veertig jaar later rijden er nu vijf Macans rond met de racing-liveries. Hoewel, rijden... om veel meer dan een marketingstunt lijkt het niet te gaan. Nog een puntje van kritiek: de auto's zijn enkel in Maleisië op de weg te vinden. Wij zullen het dus enkel met de foto's moeten doen.

Lezersreacties (31) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.