Porsche 911 Speedster heeft Nederlandse prijs

Lekker sparen

Porsche 911 Speedster

Gecharmeerd van de heftig gelimiteerde Porsche 911 Speedster die in New York werd gepresenteerd? Nu is bekend welk bedrag je van je hopelijk riant gevulde spaarrekening moet trekken.

Porsche vraagt een niet malse € 357.000 voor de 911 Speedster, in feite een gelimiteerd uitzwaaimodel van de vorige generatie 911. Bestellen kan per direct, al kan Porsche Nederland ons nog niet vertellen hoeveel exemplaren van de 1.948 stuks naar Nederland komen.

De 911 Speedster heeft een atmosferische 4,0-liter boxermotor die een vermogen van 510 pk en 470 Nm opwekt. Porsche heeft de auto niet alleen van een opvallende Speedster-koets gegeven, maar doorspekt de auto ook met invloeden van 911's als de GT3 en GT3 RS. Zo beschikt de Speedster over de gasklephuizen van de GT3 R (racer) om de gasrespons te verbeteren en is het chassis afgeleid van dat van de 911 GT3. De 911 Speedster is in staat om in vier tellen naar een snelheid van 100 km/h te sprinten. Zijn topsnelheid? 309 km/h. Als je haar maar goed zit.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (34) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum