Nieuwkomers in Seat-gamma

Wijzigingen op dieselvlak

Seat Arona
Seat voegt een stel nieuwe motor- en transmissiecombinaties toe. De toevoegingen hebben betrekking op de Arona en Ateca, zo blijkt als we een blik werpen op prijslijst.

Seat heeft een drietal benzinemotoren op de bestellijst van de Arona staan, TSI's met vermogens van 95, 115 en 150 pk. Op dieselvlak was het aanbod tot op heden vrij beperkt. De compacte cross-over werd namelijk alleen met een 95 pk sterke 1.6 TDI. De prijslijst wordt nu aangevuld met een 115 pk sterke variant van dezelfde 1.6, een blok dat in tegenstelling tot de 95 pk sterke variant vooralsnog alleen met een handgeschakelde zesbak beschikbaar komt. De nieuwe dieselversie is alleen leverbaar als sportief aangeklede FR en heeft een vanafprijs van € 29.320.

Ook over de grotere SUV-broer van de Arona, de Ateca, is nieuws te melden. De 115 pk sterke 1.6 TDI was tot op heden alleen met een handbak verkrijgbaar, maar straks levert Seat de auto ook met DSG7-transmissie. De vanafprijs ligt op € 37.920.

PRIVATE LEASE Seat

Lezersreacties (32) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.