Nieuwe MG ZS EV: alle prijzen

Tot 440 kilometer elektrisch vanaf ...

MG ZS EV

De inkt van de brochure van de grondig gefacelift MG ZS EV is nog niet droog of AutoWeek kan je al alle prijzen van de aangescherpte elektrische SUV vrijgeven. De vanafprijs van de vernieuwde MG ZS EV bedraagt €31.985. Ook is bekend wat de MG ZS EV Long Range moet kosten waarmee je tot 440 kilometer elektrisch kunt rijden.

MG vuurde begin oktober een mitrailleursalvo nieuws op autoland af. Het merk gaf de prijzen vrij van topmodel Marvel R Electric en wierp een licht op de MG5 Electric, de eerste (betaalbare) elektrische stationwagon in Europa. Daarnaast presenteerde MG doodleuk de sterk verbeterde  elektrische ZS EV. De MG ZS EV krijgt onder meer een andere neus, een gemoderniseerde achterkant en een splinternieuw infotainmentsysteem. Interessanter zijn de grotere accupakketten die MG in de elektrische ZS EV hangt. De MG is er voortaan met twee formaten accupakketten. AutoWeek heeft van beide varianten nu alle prijzen.

Standard Range

De gefacelifte MG ZS EV heeft een vanafprijs van €31.985. Dat is de daadwerkelijke prijs en niet meer de vooral voor de leaserijder interessante fiscale prijs (€30.990) die MG aanvankelijk vrijgaf. Voor net geen 32 mille krijg je de sleutels van de MG ZS EV Standard Range overhandigd, die in dat geval is uitgevoerd als Comfort. De MG ZS EV Standard Range is er ook als Luxury en kost dan €34.485.

De MG ZS EV Standard Range heeft een 50,3 kWh accupakket, goed voor een actieradius van 320 kilometer. Voorheen had de ZS EV altijd een 44,5 kWh accu waarmee je tot 263 kilometer ver kwam.

Long Range

Voor het eerst is de MG ZS EV ook verkrijgbaar met een extra groot accupakket. MG voert de gefacelifte ZS EV namelijk ook als Long Range. Die heeft een 70 kWh accu, goed voor een actieradius van maar liefst 440 kilometer. Ook de MG ZS EV Long Range is er als Comfort en als Luxury. De Long Range Comfort heeft een vanafprijs van €35.985. Voor de MG ZS EV Long Range Luxury ben je €38.485 kwijt.

Vanaf november staat de herziene MG ZS EV bij de dealers. Bestellen kan per direct.

PRIVATE LEASE MG ZS

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (32) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.