Nieuwe Kia Optima zonder plakkers op straat

Kia Optima zonder camouflage
We wachten met smart op de komst van de nieuwe Optima. Fijn nieuws voor wie net zo nerveus is als wij: de nieuwe Kia Optima rijdt hier compleet onbeplakt rond!

Gisteren presenteerde Kia het front van de compleet nieuwe Optima, een auto die volgende week in New York z'n complete jas toont. Dankzij de heren en dames van The Korean Car Blog hebben we de nieuwe Koreaanse D-segmenter nu volledig in beeld.

De op deze foto's zichtbare Optima is de Koreaanse uitvoering, waardoor de voorbumper licht afwijkt van het exemplaar dat we gisteren op de Noord-Amerikaanse Optima zagen. De Europese versie zal daar ongetwijfeld ook weer summier van gaan afwijken. Kia heeft overduidelijk gekozen voor een evolutie van het huidige Optima-design. Geen onverstandige keuze. Het uiterlijk van de Optima is over het algemeen namelijk zeer goed ontvangen. Nieuw is de komst van een derde zijruitje. Later krijgt de Optima - voor het eerst - ook gezelschap van een stationbroer. Met de Sportspace kregen we daar al een voorproefje op.

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.