Nieuwe Jaguar Mark 2 in productie

Ian Callum Jaguar MK 2
De moderne versie van de Jaguar Mark 2 wordt in productie genomen! Vorige week presenteerde Ian Callum, designdirecteur van Jaguar, zijn gerestylede versie van het legendarische model en vandaag werd al bekend dat het niet bij een conceptversie blijft.

Classic Motor Cars Limited (CMC) spreekt van een overweldigend aantal enthousiaste reacties van over de hele wereld. Het Britse bedrijf zegt dat het de auto al sinds de presentatie wil bouwen, maar er werd gevreesd voor een gebrek aan animo.

Aan belangstelling geen tekort, blijkt nu dus. Callum liet een Mark 2 voor eigen gebruik produceren, maar zegt trots te zijn dat er nu 'een aantal meer' in elkaar gezet gaat worden. Over aantallen worden nog geen mededelingen gedaan, maar exclusief blijft de auto zonder twijfel. Geïnteresseerden kunnen zich bij CMC melden, maar dienen wel minimaal 350.000 pond (omgerekend zo'n 440.000 euro) voor de retro-auto mee te brengen.

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.