Mitsubishi gaat los op Tokyo Auto Salon

Bespoilerde Delica D:5, Outlander en Eclipse Cross

Mitsubishi Tokyo Auto Salon 2019

Het is weer bijna tijd voor de Tokyo Auto Salon en dus kunnen we ons opmaken voor een hele reeks heftig bespoilerde en anderszins aangepaste Japanners. Mitsubishi gaat los met de Outlander, de Eclipse Cross en de Delica D:5.

De Tokyo Auto Salon wenst niet verward te worden met de Tokyo Motor Show en zou je kunnen omschrijven als het SEMA van Japan. Een beurs vol accessoires en spoilers dus, en dat heeft Mitsubishi goed begrepen. Het klapstuk, visueel althans, is toch wel de speciale Delica D:5. De onlangs stevig gefacelifte versie van Mitsubishi’s Japanse ‘busje’ is voor de gelegenheid voorzien van een stevige dosis SUV. Zwarte bumpers, een dakrek met verlichting, een uitgesmeerd ‘DELICA’ boven de grille en rode spatlappen die wat doen denken aan de hoogtijdagen van de Lancer Evolution maken dit tot bijzonder ruig familievervoer.

Naast de opmerkelijke Delica parkeert Mitsubishi twee varianten van zowel de Outlander als de Eclipse Cross op z’n stand. Ieder model krijgt een prototype toebedeeld. De conceptuele Outlander is een PHEV met de stoere naam Street Sport en laat zich herkennen aan z’n grijs met zwarte koets en gele accenten. De Eclipse heet hetzelfde en krijgt ook dezelfde aankleding toebedeeld. De witte auto’s zijn volgehangen met spullen uit de accessoire-catalogus. De opvallendste toevoegingen zijn toch wel de uitbundige ledstrips. Bij beide SUV’s wordt de toch al opvallende dynamic shield-grille stevig geaccentueerd met een lichtgevende baan. Bovendien laten de auto’s de Fast & Furious-tijden herleven door een rood schijnsel op de straat achter te laten.

PRIVATE LEASE Mitsubishi

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.