Mini Clubman nu ook als ALL4

Avontuurlijke Clubman vanaf 39.990 euro

Mini Clubman ALL4
Mini Clubman ALL4Mini Clubman ALL4Mini Clubman ALL4Mini Clubman ALL4Mini Clubman ALL4Mini Clubman ALL4Mini Clubman ALL4Mini Clubman ALL4Mini Clubman ALL4Mini Clubman ALL4Mini Clubman ALL4
Mini breidt het gamma van de Clubman uit met de ALL4-versie. De avontuurlijk ingestelde vierdeurs Mini met extra achterdeurtjes én vierwielaandrijving heeft direct zijn prijskaartjes ontvangen.

De nieuwe Mini Clubman kennen we al even, deze ALL4-versie nog niet. Onder reguliere omstandigheden is de ALL4-variant een normale voorwielaangedreven Mini, maar mochten de weg- en weeromstandigheden er om vragen dan zorgt een elektro-hydraulische koppeling bij het achterste differentieel ook voor aandrijving op de achterwielen.

Verder is de ALL4 voorzien van een elektronisch geregeld voordifferentieel dat Mini Electronic Differential Lock Control heeft genoemd. De ALL4 is verder uitgerust met Performance Control, een systeem dat voor directer stuurgevoel zorgt.

De Mini Cooper S kost als ALL4 39.990 euro. Een achttrapsautomaat is optioneel leverbaar. Uiteraard kan er ook gedieseld worden. De SD is altijd voorzien van de automatische transmissie en kost 43.216 euro. De productie van de ALL4 start in maart.

PRIVATE LEASE MINI Clubman

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (35) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum