Mini-familie nu ook met Multitone-dak

Bijzonder verloop

Mini Multitone Roof
Mini Multitone RoofMini Multitone RoofMini Multitone RoofMini Multitone RoofMini Multitone RoofMini Multitone RoofMini Multitone RoofMini Multitone RoofMini Multitone RoofMini Multitone Roof

Mini zet een nieuwe optie op de bestellijsten van de 3-deurs, 5-deurs en Clubman. Het drietal is straks met een zogenoemd Multitone-dak te krijgen dat een bijzonder visueel effect geeft.

Wie bij Mini zijn geld stuk wil slaan op een nieuw model kan zich helemaal verliezen in de beschikbare opties en accessoires. Mini voegt nu een nieuwe optie aan de catalogus van de 3-deurs, 5-deurs en Clubman toe: het Multitone-dak. Dat is aan de voorkant San Marino Blue gespoten en wordt naar het midden toe steeds lichter van kleur om aan de achterkant te eindigen in de kleur Jet Black.

Mini zegt dat elk Multitone-dak uniek is, aangezien er altijd kleine verschillen zitten in de manier waarop de verf wordt aangebracht en opdroogt. Het Multitone-dak is straks gewoon verkrijgbaar in combinatie met een glazen panoramadak en dakrails. Je kunt het combineren met nagenoeg elke lakkleur, met uitzondering van de kleuren Chili Red, British Racing Green en Summer Red. Wat het bijzondere driekleurige dakje kost, is nog niet bekend.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.