Mercedes MLC in AMG-trim gespot

Mercedes MLC in AMG-trim gespot
Mercedes MLC in AMG-trim gespotMercedes MLC in AMG-trim gespotMercedes MLC in AMG-trim gespotMercedes MLC in AMG-trim gespotMercedes MLC in AMG-trim gespotMercedes MLC in AMG-trim gespotMercedes MLC in AMG-trim gespotMercedes MLC in AMG-trim gespot
Mercedes werkt achter de schermen hard aan een concurrent voor de BMW X6. Vandaag zien we de Duitse cross-over in AMG-outfit voorbij rollen.

BMW heeft met z'n X6 sinds 2012 een coupéversie van z'n X5 in de showrooms staan. De kolos is niet bepaald het toonbeeld van subtiliteit, maar dat is ook niet waar de koper van een dergelijk model naar op zoek is. Zeker niet als het de M-uitvoering betreft.

Mercedes-Benz heeft het succes van de X6 met lede ogen aangezien, maar komt volgend jaar met de MLC-klasse. Vandaag zien we hem - overgoten met extra dikke AMG-saus - een luchtje scheppen.

De MLC lijkt van opzij behoorlijk op de auto waar-ie zijn vizier op heeft gericht. Dit exemplaar zou de 63 AMG-versie zijn, wat betekent dat zich onder de motorkap een geblazen 5,5-liter V8 schuilhoudt, een blok dat we kennen van de M 63 AMG. Naar verluidt wordt het vermogen opgekrikt van 525 naar zo'n 560 pk, dit om een weerwoord te kunnen bieden aan de 555 pk sterke X6 M van BMW.

Dat het uiterlijk uitbundig belooft te worden, staat buiten kijf. We zien forse wielen, grote luchthappers, vier uitlaatpijpen en uitgeklopte wielkasten. Best wel fout, maar stiekem ook weer helemaal goed!

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz

Arval
Mercedes-Benz A 180 Business Line (5D/7A)
€ 562
 
Arval
Mercedes-Benz B 180 Business Line (5D/7A)
€ 572
 
Arval
Mercedes-Benz GLB 180 Business Line (5D/7A)
€ 734
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz GLA 180 Business Line (5D/7A)
€ 777
 

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.