Mercedes-Benz E-klasse tot komst nieuwe uitverkocht

Op naar de volgende!

Mercedes-Benz E-klasse

Loop jij wel warm voor de huidige generatie Mercedes-Benz E-klasse? Wees er dan snel bij, want het model is bijna niet meer leverbaar. Er is nog een handjevol exemplaren te koop waarna de huidige generatie E-klasse in Nederland tijdelijk van de markt verdwijnt.

Mercedes-Benz levert de E-klasse Limousine sinds maart vorig jaar niet meer. De sedanversie van Mercedes' concurrent van de BMW 5-serie is uitverkocht en inmiddels kun je ook de E-klasse Estate niet meer configureren. Volgens de Nederlandse importeur is er nog een aantal exemplaren van de E-klasse uit voorraad leverbaar. Als die zijn verkocht is het in ons land over en uit voor de huidige generatie.

Maar niet getreurd, hij blijft natuurlijk niet zonder opvolger. Mercedes-Benz heeft namelijk een splinternieuwe generatie E-klasse in het vat zitten die nog dit jaar wordt geïntroduceerd. Die komt opnieuw als Limousine en als Estate op de markt. Onlangs gaf Mercedes-Benz het interieur van de volgende E-klasse al vrij. Over het met schermen afgeladen binnenste van de nieuwe E-klasse lees je hier meer.

Een directe opvolger voor de E-klasse Coupé en Cabriolet komt overigens niet. Samen met de Coupé- en Cabriolet-smaken van de C-klasse wordt dat tweetal opgevolgd door één model dat mogelijk CLE gaat heten.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (26) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum