Mercedes-AMG C63 Coupé profiteert van facelift

Camouflage bedekt subtiele wijzigingen

Mercedes-AMG C 63 Coupé spionage
Mercedes-AMG C 63 Coupé spionageMercedes-AMG C 63 Coupé spionageMercedes-AMG C 63 Coupé spionageMercedes-AMG C 63 Coupé spionageMercedes-AMG C 63 Coupé spionageMercedes-AMG C 63 Coupé spionage
Er staat een lichte facelift voor de Mercedes-Benz C-Klasse te wachten. Ook de Coupé brengt een bezoekje aan de ontwerpafdeling, zo blijkt uit deze foto's van een licht beplakte C 63 Coupé.

De huidige Mercedes C-Klasse is sinds eind 2013 onder ons en mag daarom volgens de heren en dames uit Stuttgart wel weer even opgefrist worden. Hoewel de Coupé pas anderhalf jaar later aan de wereld werd getoond, profiteert die ook gelijk van de facelift. Aan de sportieve topversie de eer om de wijzigingen - gedeeltelijk - te etaleren.

Net als bij de reguliere C-Klasse zien we iets anders ingedeelde koplampen. De camouflage op de voor- en achterbumper wijzen erop dat ook daar het één en ander verandert. Aan de voorkant is al duidelijk te zien dat de luchtinlaten iets scherper van vorm worden dan we van de huidige C 63 gewend zijn. Het zou ons niet verbazen als we in september tijdens de IAA in Frankfurt de geüpdatete C-Klasse Coupé volledig te zien krijgen.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz C-klasse

Alphabet
Mercedes-Benz C 180 Estate Business Line (5D/9A)
€ 809
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz C 180 Luxury Line (4D/9A)
€ 851
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.