Lexus LFA Nürburgring schittert in GTO Carzine 3

GTO CarZine met Lexus LFA Nürburgring Package
In de derde editie van de dit jaar gelanceerde app GTO CarZine is de hoofdrol weggelegd voor de spectaculaire Lexus LFA Nürburgring package. Download 'm gratis!

Het nieuwe, digitale GTO CarZine betreft een wekelijkse tablet-editie die gratis te downloaden is in de Apple App Store. Onder het motto 'read, watch, enjoy' behelst GTO CarZine telkens één thema, één model met inhoudelijk de nadruk op de bijzondere fotografie en video.

De eerste editie joegen we de Ferrari F12berlinetta door de heuvels achter Maranello, in nummer twee draaide het om de door twee Lamborghini-motoren aangedreven Riva Aquarama, die we samen portretteerden met de al even wonderschone 350 GT.
In de derde uitgave kruipt Sandor van Es achter het stuur van de zeer bijzondere en uiterst spectaculaire Lexus LFA Nürburgring package, de nóg scherpere, nóg brutere variant van de Japanse supersporter. En dat doet hij op het circuit waarnaar de samoerai-machine vernoemd is. Rij mee en beleef hoe alle 571 pk's de sporen worden gegeven. En hoor hoe de V10 het tot 9.000 toeren uitschreeuwt!

PRIVATE LEASE Lexus LFA

Lexus
Lexus UX 250h (5D/CVT)
€ 749
 
Lexus
Lexus NX 350h (5D/CVT)
€ 1.009