Lexus test speciale uitvoering LFA

Lexus LFA
Lexus LFALexus LFALexus LFALexus LFALexus LFALexus LFALexus LFALexus LFALexus LFALexus LFA
Na de Nürburgring Edition komt er straks weer een nieuwe speciale uitvoering van de Lexus LFA. Zo lijkt het althans, aangezien dit prototype op de Ring enkele uiterlijke wijzigingen vertoont.

Lexus bouwt maar 500 examplaren van de LFA supercar, en volgens de Japanners zelf zitten ze al bijna op dat aantal. Tijd voor een speciale uitgave dus, de tweede na de Nürburgring Edition. Daar lijkt de auto op de foto's op het eerste gezicht bijzonder veel op, maar wie goed kijkt ziet toch enkele wijzigingen. Zo is de LFA Nürburgring Edition er niet in deze opvallende kleurstelling en zien we een extra luchtinlaat in de koolstofvezel motorkap. Aan de achterzijde is de bijzondere, centraal geplaatste uitlaat vervangen door twee keer twee exemplaren onder de achterlichtunits en valt de enorme diffuser onder de achterbumper op.
Over de details van deze eventuele LFA kunnen we uiteraard nog weinig concreets melden. Bij de Nürburgring Edition won de 4,8-liter V10 tien paarden, waarmee het totaal vooralsnog op 570 komt. Lexus lijkt hun supercar dus in kleine stapjes bij te schaven. Mocht dit inderdaad de voorbode zijn van een speciale editie, dan zien we die waarschijnlijk op de autobeurs van Tokyo, die in november plaatsvindt.

PRIVATE LEASE Lexus LFA

Lexus
Lexus UX 250h (5D/CVT)
€ 699
 
Lexus
Lexus ES 300h Comfort Line (4D/CVT)
€ 925
 
Lexus
Lexus RZ 450e Comfort Line (5D/CVT)
€ 969
 
Lexus
Lexus NX 450h+ 4WD Executive Line (5D/CVT)
€ 1.355
 

Lezersreacties (27) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.