Kleurrijke types: BMW i3 en i8 door Lapo Elkann

Garage Italia Customs laat zich inspireren

BMW i3 en i8
BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8BMW i3 en i8
Wie niet weet in welke kleur hij zijn BMW i3 of i8 wil bestellen, moet dit kleurrijke duo van Garage Italia Customs maar eens goed op zich laten inwerken.

Eind september stortte Garage Italia Customs zich op de i3 en i8 en blijkbaar hebben de elektrische BMW's een zekere aantrekkingskracht op de creatieve aanpassers. Het bedrijf schotelt de i3 en i8 opnieuw voor, al zijn de twee ditmaal veel kleurrijker uitgevoerd.

Ontwerper Lapo Elkann heeft zich voor het design van het duo laten inspireren door de Memphis Design Group, een collectief van Europese ontwerpers die in de jaren tachtig veel gebruikmaakten van felle kleuren en opmerkelijke vormen. Als we kijken naar deze i3 en i8, dan is de kakofonie aan kleuren en patronen in ieder geval een duidelijke knipoog naar de jaren tachtig. Verwacht het vrolijke stel overigens niet terug te zien in de showrooms van BMW.

PRIVATE LEASE BMW

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.