Kia showt opgefriste Optima Hybrid

Kia Optima Hybrid
Kia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima HybridKia Optima Hybrid
Naast de Kia Soul EV heeft Kia een vernieuwde versie van de Optima Hybrid meegenomen naar de Chicago Auto Show.

Heel schokkend zijn de vernieuwingen niet, maar Kia heeft wel de aerodynamica weten te verbeteren. Zowel de voorkant als de achterkant zien er daarom nu iets anders uit en ook het design van de wielen is nieuw – ze zijn bovendien verkrijgbaar in de formaten 16 en 17 inch afhankelijk van de uitvoering die je kiest. Mede door deze verbeteringen is het brandstofverbruik van de auto is omlaag gegaan.

Bovendien zijn er extra koelsleuven toegevoegd en heeft alleen de Hybrid (de Optima wordt in de VS immers ook als brandstof-only auto geleverd) de beschikking over nieuwe ledverlichting, evenals een nieuwe badge. Bovendien is er optioneel een mooi pakket dat het interieur voorziet van wit leer.

Deze wijzigingen hebben vooralsnog betrekking op het model in de VS. Omdat de Optima enkele maanden terug nog in Nederland werd strakgetrokken, is het onduidelijk of de nieuwe vernieuwingen ook hier van toepassing zijn.

Lezersreacties (27) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.