Hyperion met waterstofexoot naar New York

Hyperion teaser

Hyperion Motors heeft iets bijzonders in de ontwikkelingskamers staan. Het bedrijf uit Californië heeft een afbeelding getoond van een ogenschijnlijk sportief model met een bijzondere aandrijflijn.

Hyperion Motors heeft een stel schimmige plaagplaten getoond waarmee het de komst van iets bijzonders aankondigt. De fabrikant brengt een sportief model mee naar de New York Auto Show, een gevaarte met niet alleen een bijzondere koets, maar ook met een interessante aandrijflijn.

Hoewel Hyperion Motors niets zegt over de exacte samenstelling van de aandrijflijn, is al wel duidelijk dat de nieuwkomer is voorzien van een brandstofcel. Het onder meer samen met de NASA ontwikkelde gevaarte heeft volgens Hyperion 's werelds meest geavanceerde technieken aan boord. Voorlopig moeten we het met deze weinig onthullende afbeeldingen doen. Tijdens de New York International Auto Show, die op 10 april zijn poorten opent, doet Hyperion alle details uit de doeken.

Lezersreacties (48) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.