Huber Era is eerbetoon aan Lamborghini Aventador

Eigen uitzwaai-editie

Lamborghini Aventador Huber Era
Lamborghini Aventador Huber EraLamborghini Aventador Huber EraLamborghini Aventador Huber EraLamborghini Aventador Huber EraLamborghini Aventador Huber EraLamborghini Aventador Huber Era

De Lamborghini Aventador ziet zijn einde met rasse schreden naderen. Daar staat coachbuilder Huber bij stil met de 'Era'. Een Aventador waar het bedrijf zijn creativiteit op heeft losgelaten.

Onder het toeziend oog van niemand minder dan Fabio Lamborghini (de neef van Ferruccio Lamborghini) is het doek van de Huber Era getrokken. De naam 'Era' - Engels voor 'tijdperk' - is gekozen omdat het einde van het tijdperk Aventador in zicht begint te komen. Dat benadrukte Lamborghini zelf onlangs al met de Aventador LP 780-4 Ultimae. Wie er echter op een excentriekere manier bij stil wil staan, kan aankloppen bij Huber.

Huber voorzag de Aventador onder meer van een bijzondere paarsachtige kleur. Opvallender zijn echter de koolstofvezel nieuwigheden. Zo heeft de Era een nieuwe voor- en achterbumper (voor zover je het een bumper mag noemen) van het lichtgewicht materiaal. Ook de klep in de neus is geheel nieuw en van koolstofvezel. Wat het extra opvallend maakt, is dat het nieuwe bumperwerk niet overgespoten is en je dus het kale koolstofvezel ziet. Of het je smaak is, is een tweede. Wie een Aventador tot Huber Era wil omtoveren, is een volgens het bedrijf 'zeer aantrekkelijk bedrag' van €30.000 kwijt.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.