Honda toont inzendingen voor Tokyo Auto Salon

Vooruitblikken op speciale uitvoeringen

Honda Re:Z CR-Z
Honda Tokyo Auto Salon 2018Honda Tokyo Auto Salon 2018Honda Tokyo Auto Salon 2018Honda Tokyo Auto Salon 2018Honda Tokyo Auto Salon 2018Honda Tokyo Auto Salon 2018Honda Tokyo Auto Salon 2018Honda Tokyo Auto Salon 2018Honda Tokyo Auto Salon 2018
Eerder vanochtend zagen we de inhoud van het blik vrolijke kleintjes dat Daihatsu heeft opengetrokken voor de Tokyo Auto Salon die medio volgende maand plaatsvindt. Nu heeft ook Honda zijn kandidaten voorgesteld.

Het gros van de modellen die Honda meebrengt naar de tuningshow in de Japanse hoofdstad worden 'concept' genoemd. In feite zijn het dat ook, al moet je de showauto's niet zien als vooruitblikken op volledig nieuwe modellen, maar op nieuwe speciale uitvoeringen. We zien de CR-V Custom Concept, de Step WGN Modulo X Concept, de S660 Modulo X Concept, de Freed Modulo X Concept en een stukje van de Jade RS Custom Concept.

Honda's stand wordt verder aangekleed met de NSX GT3 en de Civic TCR, inmiddels al bekende racewagens die natuurlijk nooit op de openbare weg verschijnen.

Update:

Ook Honda Acces heeft laten weten wat het meebrengt naar de Tokyo Auto Salon. Naast een aantal op anime-tekenfilms geïnspireerde modellen verschijnt deze Re:Z op de beursvloer, een CR-Z met een opvallend eigenzinnig front. Een regelrechte parel (foto 1).

PRIVATE LEASE Honda

Lezersreacties (41) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.