Honda Sports EV Concept naar Tokyo

Debutantenlijst uitgebreid

Honda Sports EV Concept
Honda Sports EV ConceptHonda Sports EV ConceptHonda Sports EV ConceptHonda Sports EV ConceptHonda Sports EV Concept
Honda breidt zijn lijst met nieuwkomers voor de Tokyo Motors Show vandaag uit. De Japanners nemen onder andere de Sports EV Concept mee naar de Japanse autobeurs.

Eerder schreven we al over de gefacelifte StepWGN Spada, de vernieuwde Odyssey en de nieuwe N-Box die Honda meebrengt naar de Tokyo Motor Show. Honda laat verder weten dat het ook de Urban EV Concept, die we tijdens de IAA van Frankfurt, en de NeuV Concept van begin dit jaar heeft ingepakt voor de autoshow. Op die lijst komt nu een nieuw studiemodel te staan: de Sports EV Concept. Honda laat alvast een teaserafbeelding zien.

Net als de al genoemde Urban EV Concept is ook de Sports EV Concept een volledig elektrisch studiemodel dat op termijn daadwerkelijk op de markt moet verschijnen. Honda zegt dat de auto zijn platform en delen van zijn ontwerp ontleent aan de Urban EV Concept. Dat komt goed uit, want ook van dat studiemodel verschijnt, in 2019, een productiemodel.

Honda laat verder zien hoe de gefacelifte Legend, Honda's topmodel, is vormgegeven. Eerlijk is eerlijk: een verrassing is die herziene sedan niet meer. Eerder liet Acura al de bijgewerkte RLX zien, in feite exact dezelfde auto. Honda toont verder een S660 in een bijzondere kleurstelling.


PRIVATE LEASE Honda

Lezersreacties (55) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.