Honda schetst WR-V voor Zuid-Amerika

Cross-over op Jazz-basis

Honda W-RV schets
Honda zal de Zuid-Amerikaanse markt spoedig verblijden met een nieuwe cross-over. Het model gaat W-RV heten en is vandaag voor het eerst aan de wereld getoond.

Tijdens de São Paulo International Motor Show die op 10 november zijn poorten opent, zal Honda deze W-RV aan de wereld voorstellen. De nieuwe Honda is volgens een bijzonder recept ontwikkeld, het is namelijk een cross-over die net als de auto die wij als HR-V kennen zijn basis deelt met de Jazz.

Waar de HR-V duidelijk groter is dan de kleine Jazz, hij is zo'n 30 centimeter langer met een 10 centimeter langere wielbasis, lijkt de WR-V wat formaat betreft dicht in de buurt te blijven bij Honda's B-segmenter.

Van opzij gezien zijn de overeenkomsten met de Jazz duidelijk aanwezig, al is de neus van deze hoogpotige nieuweling stoerder vormgegeven. Dakrails en kunststof aankleding op bumpers en wielkasten moeten het ruige karakter van de W-RV accentueren. In het interieur verwachten we een dashboard dat eveneens sterk lijkt op de werkplek van de Jazz.

Op de Zuid-Amerikaanse markt zal de auto de degens kruisen met rivalen als de Duster van Dacia en de EcoSport van Ford.

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.