Honda N-Box Slash: aflopende kei-car

Honda N-Box Slash
Honda heeft met z'n N-modellen weer een gezellige familie kei-cars op de menukaart staan. In Japan is deze N-Box Slash gepresenteerd.

In 2011 presenteerde Honda de N-Box, een lekker eigenwijze kei-car die z'n ruimte in de hoogte zocht. De N-familie werd eind 2012 uitgebreid met de N-One, een retro vormgegeven kleintje en overduidelijk de leukste van het stel.

Eind vorig jaar zagen we hoe Honda met de N-Box Element Concept vooruitblikte op een torenhoge N-Box die best eens in de zandbak zou willen spelen. Vandaag is een nieuwe telg aan de N-familie toegevoegd: de N-Box Slash.

De Slash is uiteraard gebaseerd op de hoge variant van de N-Box, de N-WGN, maar hij onderscheidt zich van z'n hoogste broertje door z'n iets aflopende daklijn. Het aflopende dakje is in een hele rits kleuren te spuiten, wat de kleine stadsrakker een wat vlotter voorkomen geeft.

Geen kei-car zonder de nodige personaliseringsmogelijkheden. Het hele interieur is wat kleurstelling betreft geheel naar eigen smaak aan te passen en we verwachten dat er later een heuse Custom-versie verschijnt. Custom-modellen krijgen een andere snoet en een andere bilpartij en komen als sportieve versie in de prijslijst. Onder de kap vinden we gewoon weer driepittertjes met een maximumvermogen van zo'n 68 pk.

Lezersreacties (46) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.