Gelekt: BMW 4-serie

Ongeduldig

BMW 4-serie gelekt

Een dag nadat de eerste platen van de nieuwe 4-serie online verschenen, laat de nieuwe BMW zich nog beter zien. Er is namelijk een verse serie foto's opgedoken van de compleet nieuwe tweede generatie BMW 4-serie.

Op Instagram circuleert een nieuw stel afbeeldingen van de compleet verse 4-serie, een auto die BMW zelf later vandaag officieel aan de wereld voorstelt. De coupé krijgt de inmiddels bekende voorkant met de imposante nierengrille. Dat is een versie die nagenoeg de gehele hoogte van de snuit beslaat.

De koets van de 4-serie is overduidelijk een doorontwikkeling van die van de Concept 4-Serie, een studiemodel dat in 2019 tijdens de IAA van Frankfurt werd gepresenteerd. Aan de achterzijde van de op deze afbeelding zichtbare auto, waarschijnlijk een exemplaar dat is uitgerust met aangezet bumperwerk uit de M-catalogus, een set forse lichtunits met een inmiddels bekende lichtsignatuur.

Onderhuids deelt het model veel van zijn techniek met de 3-serie, al is de auto meer gericht in een potje stevig sturen. Op de motorenlijst komt uiteraard weer een breed scala aan benzine- en dieselversies te staan. BMW heeft de komst van de M440i xDrive al bevestigd, een 374 pk en 500 Nm versie die uiteindelijk de 510 pk sterke M4 boven zich krijgt. De 4-serie komt overigens niet alleen als Coupé, BMW heeft ook weer een Gran Coupé én een Cabriolet in het vat zitten. Die laatste krijgt in tegenstelling tot zijn meest recente voorgangers een stoffen kap in plaats van een stalen exemplaar.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (69) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.