Standaard meer vermogen voor Ford GT

Extra vermogen

Ford GT
Ford GTFord GTFord GTFord GTFord GTFord GTFord GTFord GTFord GT

Ford heeft zijn sportiefste auto, de GT, eens onder een vergrootglas gelegd. De uitkomst is een subtiele update op verschillende vlakken.

Voor de liefhebbers heeft Ford goed nieuws: de GT krijgt meer vermogen. De al niet bescheiden 3,5-liter EcoBoost V6 biturbo is voortaan goed voor 660 pk. Dat is 13 pk meer dan voorheen! Ford voert verder nog tal van andere technische updates door, zoals een betere motorkoeling door middel van onder andere nieuwe luchtkanalen. De standaarduitrusting wordt vergroot met de premium titanium uitlaat van Akrapovic.

Aan het leveringsgamma wordt de Liquid Carbon-uitvoering toegevoegd. Daarbij is de nadruk gelegd op de lichtgewicht koets van koolstofvezel. Ford werkt met een kleurloze verf, waardoor het materiaal duidelijker te zien is. Ook de wielen worden bij deze versie van het lichtgewicht materiaal gemaakt. De speciale versie waarmee Ford terugkijkt op de Le Mans-overwinning van 1968-1969 ondergaat eveneens een subtiele ingreep. Het optioneel te bestellen nummer op de koets van de speciale editie was een 9, maar wordt vanaf nu een 6, wow!

Ford is al begonnen met de productie van de geüpdatete GT. De fabrikant geeft aan dat de productie van de GT tot maximaal 2022 wordt voortgezet.

PRIVATE LEASE Ford GT

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.