Elektrische Opel Combo e-Cargo op de prijslijst

Opladen en volladen

Opel Combo-e
Opel Combo-eOpel Combo-eOpel Combo-eOpel Combo-eOpel Combo-eOpel Combo-eOpel Combo-e Life

Opel heeft de elektrische Combo e-Cargo op de prijslijst gezet. De elektrische bedrijfswagen is per direct te bestellen. Opel's elektrische bestelauto heeft een hogere vanafprijs dan zijn twee Franse broertjes.

Kort nadat Citroën de vanafprijs van de elektrische ë-Berlingo Van en Peugeot de instapprijs van de e-Partner vrijgaf, laat Opel weten welk bedrag het minimaal voor zij equivalent van dat Franse tweetal wil hebben. De Opel Combo e-Cargo heeft een vanafprijs van €27.599. Daarmee is hij iets duurder dan z'n Stellantis-broertjes die allebei een vanafprijs van €26.090 hebben.

Voor zo'n 27,5 mille krijg je van Opel een elektrische Combo Cargo die 4,4 meter lang is een een laadvolume van 3,3 kubieke meter heeft. Het laadvermogen van deze versie, die 750 kilo mag trekken, bedraagt 800 kilo. Opel levert ook een ruimere, langere Combo e-Cargo die 4,75 meter lang is en met 2,98 meter tussen de voor en achteras ook een grotere wielbasis heeft dan de kortere versie. Deze e-Combo Cargo heeft een laadvolume van 3,9 kubieke meter. Zijn vanafprijs: €28.699. In alle gevallen ligt er een 136 pk en 260 Nm sterke elektromotor onder de motorkap, een machine die gekoppeld is aan een 50 kWh accu. Met de 11 kW driefasenlader is het pakket aan een snellader met een laadvermogen van 100 kW weer vol te jagen met stroom.

Gerelateerde forumtopics