Duistere Duitser: BMW M3 Black Diamond

BMW M3 Carbon/Rimier
Een nieuwe M3 zit in het vat, maar dat betekent niet dat de tuners de auto links laten liggen. Mode Carbon en Rimier Motorsports hebben samen deze Black Diamond ontwikkeld.

Mode Carbon heeft er een handje van om M3's zwaar te verbouwen. Voor dit project zijn de heren voor de verandering eens subtiel te werk gegaan. We zien een duister apparaat dat volgeplakt is met koolstofvezel spoilers, bumpers en lipjes. Mode Carbon heeft zich beziggehouden met het uiterlijk, Rimier Motorsports is opgetrommeld om z'n spierbundels iets forser te maken.

De ingenieurs van Rimier monteren in ieder geval een ander uitlaatsysteem dat voor een voller geluid moet zorgen. Het aantal paarden onder de kap blijft in de basisversie gelijk aan dat van het productiemodel, wie genoeg geld over de brug brengt kan het vermogen van z'n M3 bij Rimier laten verdubbelen. Of een M3 meer dan 420 pk nodig heeft is natuurlijk maar de vraag, maar voor sommigen is het nooit genoeg... Specificaties en prijzen zijn nog niet bekend.

PRIVATE LEASE BMW 3-serie

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum