Donkervoort belooft nieuws op 9 september

Personaliseren kun je leren

Donkervoort D8 GTO-JD70 R

Donkervoort doet lekker geheimzinnig in een nieuw verschenen filmpje, waarin het merk voor 9 september wat nieuws belooft. Wellicht gaat ook het Nederlandse merk nadrukkelijker mee in de personalisatietrend.

Veel meer dan een duister silhouet van wat ‘gewoon’ een Donkervoort D8 GTO JD-70 lijkt, laat het filmpje eigenlijk niet zien. Het gaat dan ook om de boodschap. Die luidt: “Any company can sell you one of their cars. Only Donkervoort can create your car”.

Wellicht betekent dit dat de Nederlandse sportautobouwer met een nadrukkelijk benoemd personalisatieprogramma komt. Nu kun je als koper van een hyper-exclusieve D8 toch al volledig je eigen gang gaan bij het samenstellen, maar Donkervoort wil wellicht meedoen met de trend die momenteel gaande is. Eerder besloot het merk al om de upgrades van de D8 GTO JD-70 los aan te gaan bieden voor andere D8 GTO's.

Onder meer McLaren, Rolls-Royce en Bentley brengen hun personalisatie-aanbod geregeld onder de aandacht en doen goede zaken met labels als MSO, Mulliner en Bespoke.

Misschien zitten we er echter ook helemaal naast, maar dat wordt dan op 9 september vanzelf duidelijk.

Video

Lezersreacties (4) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.