Dit kost de Nissan Leaf

Aanvankelijk in introductie-uitvoering

Nissan Leaf
Nissan geeft de nieuwe Leaf voor het eerst een prijskaartje. Het blijft vooralsnog bij één uitvoering, de introductieversie.

Die variant heet Nissan Leaf 2.Zero Edition en staat voor €34.990 te boek. Dat is iets meer dan de €33.590 die Nissan voor de basisversie van de uitgaande Leaf vraagt, maar daarmee moeten we de 'Zero' eigenlijk niet vergelijken. Met de nodige autonome functies, een Comfort Pack met verwarmbare voorstoelen en een dito stuurwiel, 17-inch lichtmetaal, Apple Carplay en Android Auto is de introductieversie namelijk behoorlijk compleet. De eerste 150 klanten krijgen bovendien nog €1.000 Fastned-tegoed cadeau, al moet gezegd worden dat snelladen bij Fasted bij de 'oude' Leaf lange tijd inbegrepen was.

Iedere nieuwe Leaf krijgt vooralsnog een 40 kWh-accupakket. Daarmee zou de auto een theoretisch bereik van 378 km hebben. Ook op het gebied van carrosseriekleuren valt er weinig te kiezen voor snelle Leaf-kopers: Nissan beperkt het palet bij de bijzondere uitvoering tot Spring Cloud (een groenige tint) en Brilliant Black.

PRIVATE LEASE Nissan Leaf

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (122) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum