Concept van Chevrolet in Korea

Concept van Chevrolet in Korea
Op de Seoel Motor Show laat Chevrolet (daar nog steeds Daewoo geheten) De T2X Concept Car zien. Daewoo noemt de auto 'Sport Utility Coupé'. Zoals de naam al doet vermoeden is het studiemodel een kruising tussen een SUV en een coupé.
Op de Seoel Motor Show laat Chevrolet (daar nog steeds Daewoo geheten) De T2X Concept Car zien. Daewoo noemt de auto 'Sport Utility Coupé'. Zoals de naam al doet vermoeden is het studiemodel een kruising tussen een SUV en een coupé. De Daewoo T2X borduurt voort op de lijnen van de S2X concept car, die onder meer op de AutoRAI was te zien. Volgend jaar wordt die op de Europese markt leverbaar. Ook voor de T2X ziet Daewoo een plaatje in het modellengamma. "Zonder al te veel wijzigingen zou het model in productie kunnen," aldus een woordvoerder in Korea.
Het studiemodel is voorzien van verkeerd om scharnierende deuren en heeft geen B-pilaar en in het interieur staan 4 kuipstoelen. Het is twijfelachtig of deze details ook het productiestadium zullen redden. De wielbasis is 2,7 m en de totale lengte is 4,3 m.
Voordat Daewoo een beslissing neemt over productie van de T2X, wordt eerst de mening van het publiek op verschillende beurzen gepeild.