Chevrolet warmt op voor nieuwe Tracker

Ook nieuwe Buick Encore in beeld

Buick Encore - Chevrolet Tracker

General Motors presenteert volgende maand in China twee nieuwe compacte cross-overs. Het gaat om nieuwe generaties van zowel de Chevrolet Tracker als de Buick Encore.

Opel valt niet meer onder de vleugels van General Motors en dat betekent dat de komende Mokka X geen banden meer heeft met producten van het Amerikaanse concern. Broertjes Chevrolet Tracker en Buick Encore worden wél gewoon opgevolgd door een nieuwe compacte GM-SUV en het zijn die twee nieuwkomers waarvan 'The General' nu de eerste afbeeldingen vrijgeeft.

Eerder dit jaar dook de nieuwe Chevrolet Tracker al te vroeg op, dus eigenlijk heeft het grote nieuws betrekking op de kersverse Buick Encore waarvan we nu voor het eerst iets zien. De Encore, die net als de nieuwe Tracker zijn publieksdebuut volgende maand in Shanghai beleeft, krijgt een nieuwe broer die Buick aanduidt als 'Encore GX'. Of het gaat om een langere versie van de aanstaande Encore of om een meer op eigen benen staand model, is vooralsnog niet helemaal helder. En de Mokka X? Die wordt zeer waarschijnlijk opgevolgd door een auto die designovereenkomsten vertoont met de vorig jaar gepresenteerde GT X Experimental Concept.

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.