Chevrolet warmt op voor Chinese concept-car

FNR-X is tweede stap in FNR-avontuur

Chevrolet FNR Concept teaser
Later deze maand barst Auto Shanghai los, een autobeurs vol noviteiten voor de Chinese markt. Chevrolet toont vast de voorzijde van de FNR-X Concept, een moment dat een déjà vu oproept.

In april kregen we rond deze tijd van Chevrolet namelijk een soortgelijke teaser te zien als vandaag. Destijds staarde de geteasede concept-car eveneens op een duistere plaat de wereld in. Twee jaar geleden ging het om de FNR Concept, anno 2017 volgt de tweede stap in het FNR-avontuur met de FNR-X Concept.

De FNR Concept lijkt een meer productierijpe versie van de wel heel extreem vormgegeven FNR-X Concept te worden. Net als de FNR zal ook de FNR-X een studiemodel zijn dat zich, in ieder geval in theorie, een weg door het verkeer kan vinden. De toevoeging -X wijst er mogelijk op dat we te maken krijgen met een conceptuele cross-over.

Mocht dit studiemodel een productieauto tot gevolg hebben, dan valt hij onder de vlag van de joint-venture Shanghai-GM. Meer informatie hebben we momenteel niet, later deze maand volgt meer informatie.