Chevrolet Seeker: wring 'm er maar tussen

De zoveelste

Chevrolet Seeker
Chevrolet SeekerChevrolet SeekerChevrolet SeekerChevrolet SeekerChevrolet SeekerChevrolet SeekerChevrolet SeekerChevrolet SeekerChevrolet Seeker

Zojuist maakten we kennis met de nieuwe Colorado, maar dat is niet de enige nieuwe Chevrolet die we je vandaag kunnen voorschotelen. Voor de tweede nieuwkomer gaan we niet naar de Verenigde Staten, maar naar China. Daar is namelijk de Chevrolet Seeker gepresenteerd.

Chevrolets Chinese modelaanbod wordt met de komst van deze splinternieuwe Seeker nog wat uitgebreider. Chevrolet levert in China al auto's als de Tracker, Blazer, Trailblazer en Equinox en daar komt nu dus een geheel nieuw model bij.

De Seeker is een cross-over met - hoe kan het tegenwoordig ook anders - over twee lagen uitgesmeerde verlichting. Hoog in het front zien we platte led-dagrijverlichting, een verdieping eronder zitten de eigenlijke koplampen. De Seeker heeft een sterk oplopende schouderlijn en een achterkant die met zijn relatief vierkante achterlichten duidelijk anders is dan die van andere hoogpotige Chevy's.

a href=

Chevrolet Seeker

Onder de kap van de Seeker ligt een nieuwe geblazen 1,5 viercilinder benzinemotor. De wielbasis bedraagt 2,7 meter en daarmee lijkt de Seeker een stapje onder de Blazer te komen te staan, die 2,83 meter tussen de voor- en achteras heeft. De Tracker is met zijn wielbasis van 2,57 meter duidelijk een stapje kleiner.

Vanbinnen heeft de Seeker een vrij modern interieur met niet alleen een 10,25-inch digitaal instrumentarium, maar ook een infotainmentsysteem met die diameter. Het is niet ondenkbaar dat ook andere afdelingen van General Motors de Seeker gaan voeren.

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.