BMW M5 houdt facelift bescheiden

BMW M5 facelift spyshots
BMW M5 facelift spyshotsBMW M5 facelift spyshotsBMW M5 facelift spyshotsBMW M5 facelift spyshotsBMW M5 facelift spyshotsBMW M5 facelift spyshotsBMW M5 facelift spyshotsBMW M5 facelift spyshotsBMW M5 facelift spyshotsBMW M5 facelift spyshots
De M5 is er natuurlijk nog maar net, maar ook die auto ontkomt niet aan de facelift waaraan BMW de 5-serie wil onderwerpen. De wijzigingen blijven beperkt.

Ondanks de camouflage zien we dat de BMW M5 nieuwe koplampen, een andere grille en een nieuw ontworpen voorbumper krijgt. Aan de achterzijde blijven de veranderingen beperkt tot kleine wijzigingen voor een gedeelte van de lichtunits en de achterbumper.

We zien geen reden om aan te nemen dat er motorisch iets verandert. Dat betekent dat de M5 een 4,4-liter V8 met turbo's onder de kap houdt. Het vermogen blijft 560 pk. Al weet je het bij de Duitse merken natuurlijk nooit, er is altijd een kleine kans dat de mannen van BMW M GmbH de 585 pk van de Mercedes E 63 S AMG niet over hun kant willen laten gaan.

Het is nog niet precies duidelijk wanneer de gefacelifte BMW M5 bij de dealers verschijnt. We hebben echter het sterke vermoeden dat dit in 2014 zal zijn.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (23) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.