Beste leasemaatschappijen van 2021 bekend

Tevredenheidsonderzoek

Leasemaatschappijen VZR

De Vereniging Zakelijke Rijders heeft heeft awards uitgereikt voor de beste leasemaatschappijen van Nederland. De algemene titel voor grote leasemaatschappijen gaat naar ALD Automotive.

Op basis van een tevredenheidsonderzoek rollen er in verschillende categorieën winnaars uit de bus. 5.321 leaserijders gaven hun mening, maar ook private-leaserijders en wagenparkbeheerders lieten van zich horen. ALD Automotive is uitgeroepen tot de beste grote leasemaatschappij en mag die titel komend jaar dragen. Gemiddeld werd ALD Automotive met een 8,2 gewaardeerd. Alphabet Nederland staat op plek twee, gevolgd door Athlon. Friesland Lease is bekroond tot de beste middelgrote leasemaatschappij en kreeg een 8,4. Overigens werd Alphabet Nederland uitgeroepen tot beste private-leasemaatschappij.

Onder de wagenparkbeheerders is Arval de grote winnaar, met een 8,7. Hierbij staat Athlon op de tweede stek en Alphabet Nederland staat op plaats drie. Opvallend is dat de gemiddelde scores dit jaar erg hoog liggen over alle maatschappijen gezien. Leaserijders geven gemiddeld een 8, private-leaserijders en wagenparkbeheerders geven gemiddeld zelfs een 8,5. ”Zowel leaserijders als wagenparkbeheerders en private-leaserijders zijn meer tevreden dan vorig jaar en dat zien we ook terug in de NPS scores. Het is goed om te zien dat in een moeilijk jaar als 2020 berijders en wagenparkbeheerders hun leasemaatschappijen waarderen”, aldus VZR-voorzitter Jan van Delft.

Zelf op zoek naar een private-leaseauto? Neem eens een kijkje in AutoWeek's Private Lease Vergelijker om te zien welke deal het beste bij jou past. 

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.