Aerokit voor Porsche 911

Aerokit voor Porsche 911
Porsche levert voor de nieuwe 911 een spoilerset die nauw is verwant aan die van de Cup-raceauto. De spoilers zorgen voor een betere stabiliteit op hoge snelheden.
Porsche levert voor de nieuwe 911 een spoilerset die nauw is verwant aan die van de Cup-raceauto. De spoilers zorgen voor een betere stabiliteit op hoge snelheden.  De Porsche 911 met de Aerokit Cup is voorzien van een indrukwekkende voor- en achterspoiler. De spoilerkit zorgt voor meer stabiliteit op de weg wanneer er op hoge snelheden wordt gereden. Op de vooras worden de opwaartse krachten door de spoiler geneutraliseerd. Op de achteras neemt de neerwaartse druk toe door het plaatsen van de vleugel op de motorkap.
De spoilerkit is nauw verwant aan de van de 911 GT3 Cup, die op de circuits actief is. Bijzonder aan de door Porsche Motorsport ontwikkelde verfraaiingset is dat de luchtweerstand van de 911 er niet door toe- of afneemt.
De spoilerkit voor de nieuwe 911 kost in Nederland inclusief btw en bpm 7.313 euro. Wie de set achteraf laat monteren is met 7.789 euro wat duurder uit. De bpm-kosten vervallen dan weliswaar maar er moet wel 5 uur arbeidsloon en spuitkosten worden betaald.

Gerelateerde forumtopics