Volvo XC60 D4 Polar+ (2016)

Volvo XC60 D4 Polar+ (2016)

UitvoeringXC60 D4 Polar+
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2017

oerdegelijk

Begin Juli 2017 deze auto, Volvo XC60 D4, 2.0 diesel 190 pk Geartronic 8-traps, gekocht bij Volvo dealer Bluekens Breda. Mijn vorige auto, een Mazda CX-5 2.0 benzine, zeer voordelig kunnen inruilen.
Wij zijn in Juli alsnog op vakantie gegaan met de Mazda omdat het erg kort dag was om de Volvo nog vóór de vakantie geheel rijklaar te krijgen. Op 24 augustus 2017, na onze vakantie, hebben wij de Volvo opgehaald. Fantastische auto. Wij zijn er dit jaar voor het eerst mee op vakantie geweest. Naar Ancona in Italie, ca. 1400 km, om vanaf daar met de boot naar Patras in Griekenland te gaan. Wat een fijne reisauto. Ik heb nog nooit zo'n ontspannen reis gehad, heen en terug. Stabiele, sterke auto die rust uitstraalt en alles moeiteloos doet. Ongelofelijke trekkracht die in iedere situatie voorhanden is. Deze moderne dieselmotor in combinatie met de Geartronic is onverslaanbaar. De afwerking is subliem. Mooie degelijke materialen. Bijzonder fijn zitcomfort, zowel voor als achter. De bagageruimte is niet uitzonderlijk groot maar zeker ruim voldoende om alles fatsoenlijk mee te nemen. Geen enkel defect, rammeltje of softwarefout waargenomen, dat kan ik niet zeggen van al mijn vorige auto's. Niet dat die auto's slecht waren, maar toch ....
Na de vakantie, onlangs, de eerste onderhoudsbeurt gehad bij Bluekens.
Erg goede service en erg vriendelijk daar in Breda. Dat was overigens ook het geval bij de Mazda dealer bij mijn vorige auto.
Mijn ervaring met deze Volvo en de service van Volvo zijn erg positief.
Later meer ....

9,5