Volvo V70 TDI 2.5 (1999)

Volvo V70

UitvoeringV70 TDI 2.5
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2006

In januari 2007 ben ik begonnen als ZZP-er ( freelancer. Met het oog op de te verwachten kilometers besloot ik om een degelijke kilometervreter aan te schaffen. Ik ben al jaren volvo liefhebber ( ik heb meerdere 240 estates in een grijs verleden gehad)alleen het bescheiden budget als startende ondernemer liet op dat moment niet meer toe als een v70 tdi met veel kilometers. Mijn vaste garage in Damwoude had eind december 2006 deze auto ( v70 tdi, kleur desert sand metallic) staan van 2de eigenaar die van 160.000 tot 366.000 kil. er probleemloos in gereden had. De volledige onderhoudshistorie was bekend en de auto zag er bijna als nieuw uit. Na een jaar in deze uitstekende tdi gereden te hebben ben ik vol lof over deze v70 tdi; hij rijdt uitstekend, is zuinig ( 1 op 15, 16) en er hebben zich geen problemen voorgedaan. De apk van 2 weken geleden was een fluitje van een cent ( 1 lampje was defect). Inmiddels gaan de zaken zo goed dat ik gisteren ( 18 januari 2008) bij dezelfde garage een v70 2.4 d van februari 2005 kleur deep blue met 165.000 km en in hele mooie staat heb aangeschaft en deze v70 heb ingeruild. Zaterdag 26 januari a.s. wordt die afgeleverd.Regeren is toch beetje vooruitzien, beter met een goed gevoel afscheid nemen, dan door problemen gedwongen. Toch gaat het me aan mijn hart. Ik hoop echt dat de auto naar een liefhebber gaat want voor de export ( de te verwachten optie)is die nog veel te goed en te mooi.

Geen enkel probleem.