Volvo V70 D5 Edition II (2005) #2

Volvo V70
Volvo V70Volvo V70Volvo V70Volvo V70Volvo V70Volvo V70Volvo V70Volvo V70 - interieurVolvo V70 - interieur

UitvoeringV70 D5 Edition II
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2012

betrouw baarheid

Deze Volvo heb ik nu sinds 2012 sindsdien dus 116000 mee gereden. Het betreft een geshipte versie met 225 pk en 440nm.
Maar of mijn volgende een Volvo word weet ik niet. Na 2012 is een update van de navi niet meer mogelijk geld ook voor mensen die hem in 2010 nieuw hebben gekocht. Alles wat aan de auto moet gebeuren gaat via de computer. Zelfs een deurschakelaar kan niet meer zonder deprogrammeren en programmeren. De auto is in princiep zorgeloos . Het enige wat vervangen is de startmotor. De rest alleen banden en remmen.
Gebruik cijfers door het opvoeren zijn zeer gunstig. Woon werk is 5,7 per 100 een normaal gebruik en op langere stukken 5.1 niet ongebruikelijk. Maar omdat mijn lichamelijke onderstel niet zo bijzonder meer is zoek ik een hogere instap. De Xc 60 vind ik te duur, De 90 te groot en te zwaar. Audi is net als een Aple computer veel marketing goed maar duur. Volkswagen Touareg zwaar en groot verbruik. Porsche cayenne te duur in onderhoud. Mitsubitie te popperig Bmw is voor dikke nekken. Mercedes te zwaar. Lexus Rx 450 lijkt me een oplossing. Krijg op een gebruikte 2 jaar garantie op alles. Moet wel een 450 hybride versie na 2010 zijn, oude dashboard vind ik niet mooi.