AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volvo V40 T2 Nordic+ (2017)

Uitvoering | V40 T2 Nordic+ |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
Begin
Dit weekend mijn allereerste nieuwe auto opgehaald. Overigens ook mijn eerste Volvo. Afgelopen 12 jaar Audi A4 diesel gereden. Nu een Volvo V40 2l benzine. Auto rijdt super is vergeleken met de Audi t/m de 4e versnelling net zo snel als de A4, daarna iet wat trager. Ligt goed op de weg en heeft tot rijplezier opgeleverd. Overmorgen de eerste keer dat de caravan er achter gaat en over ander halve week op naar Frankrijk. Ben zeer benieuwd naar de prestaties.

Volvo V40 1.5 T2 AUTOMAAT MOMENTUM LEDER NAVIGATIE CRUISE CONTROL CLIMATE CONTROL BLUETOOTH TELEFOON MEDIA VOORBEREIDING TREKHAAK ZEER MOOI !!
- 2018
€ 15.440

Volvo V40 2.0 T2 Momentum
- 2018
€ 15.950

Volvo V40 1.5 T3 Polar+ Sport | Adaptieve Cruise Control | Blind Spot Information (BLIS) | Lane Keeping | Trekhaak Afneembaar | Harman/Kardon Premium Audio Installatie | Getint Glas Achter | Panorama Dak | Volvo Guard Alarm | Navigatiesysteem | Keyless Entry | Standkachel | Electronic Climate Control | Verwarmbare Voorstoelen | Connected Services Met Volvo On Call | Volledig Lederen Interieur
- 2020
€ 24.950