Volvo V40 T2 Momentum (2016)

Volvo V40 T2 Momentum (2016)

UitvoeringV40 T2 Momentum
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2017

Bijna..

Gisteren heb ik voor de eerste keer een "nieuwe" auto gekocht. Nieuw tussen aanhalingstekens omdat de auto is geïmporteerd met 1000km, vanwege BPM redenen.

Op dit moment wordt de auto klaargemaakt en heb ik 'm nog niet, maar ik ga regelmatig updates plaatsen.

Het leuke aan deze auto is dat het een T2 handbak is met standaard "maar" 122 pk. De T2,T3 en T4 zijn echter exact hetzelfde.. De T4 heeft 190 pk ter vergelijking.

Jullie raden het vast al: via de dealer laat ik de auto tunen bij Rica naar een whopping 225pk met 418nm koppel. Dit terwijl de fabrieksgarantie intact blijft.

Ik zie er naar uit om de auto op te halen en houdt jullie op de hoogte.

ps: ik heb nu alle waardering op max. gezet omdat het tot nu toe perfect gaat met.. alles :)

10,0