Volvo S60 D2 Momentum (2014) #2

Volvo S60 D2 Momentum (2014)
Volvo S60 D2 Momentum (2014)Volvo S60 D2 Momentum (2014)Volvo S60 D2 Momentum (2014)Volvo S60 D2 Momentum (2014)Volvo S60 D2 Momentum (2014)

UitvoeringS60 D2 Momentum
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2020

Verbruik valt gemiddeld wat tegen, op langere afst

Voor de 2e keer getankt, ik rij met deze auto heel netjes omdat hij absoluut niet uitnodigde om er snel mee te rijden, doe dit dus ook niet, sterker hij kan het ook niet. De auto heeft 115 PK waar mijn vorige Volvo V60 D5 AWD automaat en Heico getuned dit wel kon maar deze had ook 250 PK en een koppel van 500 Nm na het tunen door Heico (München) dit is eenvoudig te laten doen als je toch op wintersport gaat. Nu moet ik zeggen dat ik 2 keer per dag een ritje heb van 42 km en rij meestal nog een aantal korte ritten in eigen plaats of net daarbuiten en die ritjes zorgen voor een hoger brandstofverbruik, de ritten naar en van het werk (42 km) heb ik een verbruik tussen de 1 op 18,7 en de 1 op 20, ik rij dan nog steeds overal een km of 15 te hard dus eerste stukje 60 a 65 km dan 95, stukje 115, stukje 75 km en vervolgens nog een stukje van 95 en het laatste gedeelte gemiddeld 65/70 gemengd ivm bibeko 50 en bubeko 60 km.

Verbruik is te doen, kan zuiniger

Eerste indruk van mijn Volvo S60 D2

Ik ga hier morgen een uitgebreide review plaatsen. Nu wordt het tijd om te gaan slapen. Maar even kort qua motorvermogen heb ik veel ingeleverd, dus snel optrekken en snel tanken is er niet meer bij! Ik heb lang moeten wachten op mijn eerste tankbeurt maar eindelijk na 900 kilometer mocht ik voor de eerste keer tanken, ja ik tank als er nog een kwart in zit heb geen belang bij vervuilde brandstoffilters of erger een brandstofpomp in de tank , heeft een maat van mij een keer gehad bij een Volvo V60 het betrof de pomp in de tank en dit was een dure geschiedenis a 1000 euro. Oke genoeg voor nu morgen meer dan ga ik de gehele auto even bespreken van wat ik nu weet na 2000 kilometer te hebben gereden. Tot morgen.

9,5
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee